TL;DR: Дайте възможност на някого да превърне снимките си в произведения на

...
TL;DR: Дайте възможност на някого да превърне снимките си в произведения на
Коментари Харесай

Перфектен за начинаещи и опитни фотографи, този базиран на изкуствен интелект пакет за редактиране на снимки вече е под $150

TL;DR:  Дайте опция на някого да превърне фотосите си в творби на изкуството с Luminar Neo, утвърден програмен продукт за редактиране на фотоси с AI. Сега се продава единствено за $149,97 (общ. $199) до 25 декември!

Имате фен или умел фотограф, който към момента би трябвало да подарите? Тогава имаме страхотна алтернатива за подарък в последната минута, която може да ви заинтересува — основан на AI програмен продукт за редактиране на фотоси!

Luminar Neo (носител на премията Red Dot за 2022 година за дизайн на интерфейс!) е идеалният подарък за всеки фотограф или различен създател, защото прави редактирането на фотоси по-лесно от всеки път и идва с спомагателни преимущества. До Коледа се продава единствено за $149,97 (общ. $199). И защото е цифров подарък, той е идеалният подарък в последния миг, защото не изисква доставка!

Съвместим с Windows, macOS или като плъгин за Photoshop или Lightroom, Luminar Neo е елементарен за потребление програмен продукт, който е предопределен да направи редактира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР